vilka vi är

Om oss

Vi på Skånesten har lång och gedigen erfarenhet av stenarbete. Skånesten utför all typ av stenentreprenad åt företag och privatpersoner.

Bolaget startade i mitten av 2000-talet med inriktning på stenarbete men har under de senare åren utvidgat verksamheten inom segmenten anläggning och byggnadsvård.

HUR VI ARBETAR

Skånesten ska med stort miljö- och kundfokus utföra entreprenadtjänster efter önskemål från kunden och övriga samarbetspartners.

Enligt traditionella normer ska Skånesten skapa det resultat och den miljö som önskas.
Företaget är unikt genom sin kombination av material, arbetsmetoder och kundfokus vilket gör att vi ligger i framkant i branschen.

Våra tjänster riktar sig främst till dem som uppskattar gediget hantverk och kvalitet och som söker en totallösning för sitt objekt.
Det ligger alltid i Skånestens intresse och ansvar att från idé till färdigt utförande garantera alla parters tillfredsställelse.

VÅRAT MÅL

Våran vision är att bli Sveriges kunnigaste bolag inom stenentreprenader. Detta åstadkommer vi genom:

Kvalitet
Kundfokus
Nytänkande
Företagsutveckling
TRYCKSAK

Här samlar vi våra trycksaker. Klicka på bilderna för att ladda ner trycksaken.

VÅRA RIKTLINJER

Här samlar vi våra riktlinjer och principer för hur bolaget skall handla inom olika områden såsom värdegrund, arbetsmiljö, anti-korruption med mera. Klicka på bilderna för att ladda ner pdf.

Rulla till toppen